Jag brukar använda mig av det jag har hemma och idag blev det körsbärstomater, gurka, kräftstjärtar/choritzosalami. Jag njöt av dagens middag - tösen rynkade på näsan och tyckte jag var konstig som åt det. Smaken är som baken..
fredag 2 juli 2010
Fredagsmys
För några år sedan hade jag inte ens tänkt tanken på att provsmaka ovanstående. På den tiden åt jag inget som var geggigt och/eller innehöll många ingredienser. Ja, förutom Bearnaisesås då. Men så hände något, jag tror jag blev vuxen.. Nu älskar jag allt som är kladdigt! Förra året hittade jag ett fantastiskt recept som användes flitigt : Fransk potatissallad med kronärtskockor.
Jag brukar använda mig av det jag har hemma och idag blev det körsbärstomater, gurka, kräftstjärtar/choritzosalami. Jag njöt av dagens middag - tösen rynkade på näsan och tyckte jag var konstig som åt det. Smaken är som baken..
Jag brukar använda mig av det jag har hemma och idag blev det körsbärstomater, gurka, kräftstjärtar/choritzosalami. Jag njöt av dagens middag - tösen rynkade på näsan och tyckte jag var konstig som åt det. Smaken är som baken..
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar